6 Eylül 2007 Perşembe

ŞEFTALİLİ HARİKALAR


Benim kadar hiperaktif birisini tanımıyorum bu alemde; herşeye merak sarıyorum ve şıpp diye geçiyor merakım, e be kızım dursana sabit bişeyde neyine senin her dala atlamak.
İş hayatı malum ancak eve 7'de gelebiliyorum yemeğin hazırlanmasıydı yenmesiydi derken 9,5 oluyor ve sanki hiç uyumıycam ya, kendime uğraş edinmek istiyorum, geçenlerde dikiş makinesi aldım cici cici şeyler dikerim diye, pazartesi çarşamba akşam tenis oynuyorum, aynı zamanda aktif olarak bloğumu devam ettirmek istiyorum şööle sanatsal fotoğraflar çekiyim istiyorum, aynı zamanda sarı şekerim ayşemciğimden beklediğim fimolarla yapıcağım takıların hayalini kuruyorum bir yandan her gece bloğa koymak üzere birşeyler yapıyorum fotoğrafını beğenmeyince koymuyorum, rejim yapıyorum koşu bandında koşmaya çalışıyorum ve bilumum ev işleri de cabası zaten......
Lütfen benden 2 tane daha kopyalasın biri yoksa kocam beni boşıycak:)

Allahtan hızlı bir insanım hızlı konuşurum hızlı yerim hızlı yazarım her şeyim hızlıdır yoksa nerdeee yapabilicem bu kadar şeyi, neyse bu işlerin arasında şimdide yemek kursuna gitmek istiyorum pazar günleri çünkü yemek yapmanın y'sinden anlamıyorum, her gece hazır yemek biryere kadar, nerelerde var araştırmam lazım öncelikle....

Gelelim canım Ufukçuğumun tek kelimeyle mükemmel olan şeftalili çikolatalı muffinlerine demiştim ufuğada deniycem diye velakin denemiş ve şaşırmış bulunmaktayım bir muffin bu kadarmı güzel olur yahuu.. (Harikasın Ufukçum)

Üzerleri kızardığı için ufuğunkine hiç benzemedi dışı ama eminim içi aynı olmuştur eşim az önce telefonla arayıp hilal bu kek varya diğer yaptıklarının hepsinden daha güzel demezmi sevinsemmi üzülsemmi anlayamadım bu gece yine yapmamı istedi teşekkürler Ufuk..


Tarif için buyrun..ufuk

6 yorum:

Esra Kars dedi ki...

SELAM HİLAL.BENCE UFUK HANIMINKİ KADAR GÜZEL GÖZÜKÜYOR.ELLERİNE SAĞLIK.BU ARADA ÇAY DAVETİYLE İLGİLİ SANA BİR MAİL ATMAM GEREK.AMA MAİL ADRESİNE ULAŞAMDIM.ACİL TARAFINDAN MAİL ADRESİNİ VERMEN MÜMKÜN MÜ?BEKLİYORUM.
www.benimutfagim.blogspot.com
esrakars@gmail.com

hilal imrak dedi ki...

teşekkür ederim esracım çok naziksin mail adresim
hilal.imrak@gmail.com
sevgiler

Adsız dedi ki...

Hilalcim,ben aralıksız olarak 3 kere yaptım bu muffinlerden....Tadı süper ve çok kolay....Oğlanlar bayıldı....

ufukmutfakta dedi ki...

Hilal beğenmiş olmanız beni çok mutlu etti. Ayrıca seninkilerde en az benimkiler kadar güzel görünüyor, ellerine sağlık vede afiyet olsun.

etki alanı dedi ki...

Yoruldum Hilal.!
Kendini anlatırken yetişemedim.Seni tanıyınca kesinlikle inanıyorum ki ,bu koşturmaların içerisindesin.
Bravo.
Sakın bırakma zayıflama maratonunu.Son gördüğümde farkı görmemek mümkün değildi.Aslında bu koşturmalarını düşününce,kilo almaman gerekir diyorum.Çok iyi gidiyorsun.Devam Atom Karınca...
Tütü

hilal imrak dedi ki...

Suzancım ne diyosun ben kaç 3 oldu sayamadım:)

Teşekkür ederim Ufukçum herşey senin sayende,
öpüldün...

Tütüm benim sağolasın artık suzanda bana atom karınca diyor:)