16 Nisan 2008 Çarşamba


Zayıflamayı o kadar çok istiyorum ki, bu uğurda hayatta en çok sevdiğim şeyden vazgeçtiğime hala inanamıyorum, birisi çıksa deseki hilal sen 27 gün boyunca çikolata,cheesecake, pasta vs yemeyeceksin, ölsem inanmazdım..
Ama oluyormuş bir yandan çok mutluyum diğer yandan en ufak birşeyde o kadar hassas oluyorum ki hala alışamadım ama çikolata görünce kafamı başka yöne çeviriyorum hemen, beynimde zayıflamaya odaklandığı için sanırım canımda istemiyor..
Ama beni en çok üzen o kremanın erimiş çikolatayla buluştuğu an, önceden 1 kilo çikolata eritsem 500gr' ı mideye giderdi demekki bu yüzden bu kadar kilo almışım:)
Neyse bu kadar duygu sömürüsü yeter, yorumların hiçbirisini cevaplayamıyorum bir sorun var ama çözemedim.. Çözer çözmez hepsini cevaplayacağım..
Bu aralar hobi sitelerine ve güzellik ile ilgili sitelere bakıyorum. Belki ideal kiloma ulaşırım ve dahada güzelleşirim diye:)
Sevgili Lacheen'in sitesinde gördüm bu adresi ve hemen denedim çok zevkli ve çok kolay bir site hemen denemenizi tavsiye ediyorum..
Not:Resim 65 kiloyken çekilmiştir:)
Cuma görüşmek üzere:) Bu hafta malum dönemdeyim inşallah fazla kilolu çıkmam:)

3 yorum:

meltem dedi ki...

tebrik ederimmmmmmmmm yaaa

off ne güzel kıskandım ben de yapayım istiyorum ama yok anam aç kalınca başım ağrıyo...

neler yaptın yazsana :)

sevgiler meltem

Adsız dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.

hilal imrak dedi ki...

meltem cim gerçekten tamamen karar vermen gerekiyor irade çok önemli yani bu durumda..
sevgilerimle