22 Şubat 2008 Cuma

Şubat Doğumgünleri



Şubat ayı doğumgünleriyle dolu..


Öncelikle bahsetmek istediğim; Canımız arkadaşımız Ufuk doğmuş biz bilemedik, affet bizi(ama gerçekten hiçbir heryerde iz yoktu ben çok araştırdım ama bulamadım arkadaşım, tekrar özür diliyorum) fırsatını bulup Ayşem'le buluştuk (gerçi buluştuk mu yoksa Ayşem'mi beni buldu orası muamma:) Ufuk'un ofisine baskın yaptık ve pasta üfledik Ufuk çok şaşırdı canım benim tekrar iyiki doğdun..



İyiki seni tanımışız..

Daha sonraki hafta sevgililer günü, ama gel görki ben birşey yapabildimmi maalesef ''hayır'' çünkü bir sonraki hafta kocamcığımın doğumgünüydü ve çok güzel olmalıydı bunun için uğraşıyordum, ama tabi yinede stresi yetti (hediye almanın) oda bana kırmızı güller ve birsürü hediye aldı canım benim seni çok seviyorum..


Sonraki hafta alttaki yazılarda da görüldüğü gibi eşimin kardeşi soner ve canım tenis hocam ve arkadaşım Sinemciğimin doğumgünüydü burdan kutlamasını yapamadığım Makbulecim ve Haticecim de 18 ve 20 şubatta doğmuşmu birde :) tekrar iyiki doğdunuz..


Sonraki hafta İlkerciğimin doğumgünü tabi o özel bir yazı olmalı değilmi:)


Üstteki resimide Ufuk'un ofisinden dönerken yoğun kar yağışı altında ve sıkışık trafikte çektim, yandaki arabalardan görenler güldü, hem araba kullanıp hem fotoğraf çekmeye çalışan birisini gördükleri için:)
Herkese sevgilerimle...

3 yorum:

ufukmutfakta dedi ki...

Canım Benim,
Beni ne kadar şaşırttınız ve mutlu ettiniz anlatamam. İyi ki bende sizleri tanıdım. Hep söylediğim gibi bu yaştan sonra asla kimseyle kalıcı arkadaşlık dostluk kuramam düşüncem sizleri tanımamla yok oldu. Sana, Ayşeme, Burcu'ya, Berna'ya, telefonla bana doğumgünü şarkıları söyleyen Işıl'a, tatlı Zuhal'e hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Hiç hayatımdan çıkmayın olurmu? Kocaman öpüyorum canım arkadaşım. ( Not: Pasta çok ama çok güzeldi yaaa )

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Ufuk'a nice nice yaşlar diliyorum. Umarım ve eminim bu güzel dostluğunuz ömür boyu sürer.

Kar fotoğrafı harika çıkmış bu arada.

Sevgiler...

hilal imrak dedi ki...

Evet Ufukçum bende aynen öyle düşünüyorum bu zamanda dost bulabilmek çok zor iyiki varsın iyiki hepinizi tanıdım.. Pastamı bencede muhteşemdi ama çikolatalar daha muhteşemdi:)

Çok teşekkür ederim Burçinciğim inşallah ömür boyu sürer..
Fotoğrafı bende beğendim ama senin fotoğraflarının yanında lafı bile olamaz:)
sevgilerimle