30 Ocak 2008 Çarşamba

Fimodan Kalp Süs ve Kolay Pastalar

Bu aralar dilimde sürekli Sıla'nın şarkısı var: ''Ayrılık Seni Görmezden Gelirim'' hatundaki ses muhteşem, sözlerde değişik, bayıldım ben valla, mutlaka dinleyin..

Çok pozitif olmaya başladığım bu hafta başıma ne gelse beğenirsiniz: Arabama çarptı arkadaşın teki(burada bilumum hakaretler sayılabilir ama daha sabah sabah terbiyemi bozmiyim:)

Tam Topkapı yolundayım karşımda tersten gelen bir araba daha ona bağırmaya fırsat kalmadan arkadan gümmmm diye bir ses, akıllılık yapıp pılımı pırtımı topliyimde iniyim derkeeeen minibüsçü abim vınnn kaçmış... tabi bu durumda napılır polis çağırılırmış ben ne bilim daha önce kazamı geçirdim, ağlaya ağlaya olay yerinden uzaklaştım tabi...Artık ya kaskocumuz yapar ya daa tamirci abimiz:)

Ordan doğru bizim mısırcıya gittim mısır satmaya, kızıyorum mızıyorum ama seviyorum mısır satmayı, çünkü 2,5 lira için kaç dakika uğraşıyorsun ve gerçekten bileğinin hakkıyla para kazandığını hissediyorsun ve harcarkende dikkatli oluyorsun (ki ben ilk kredi kartım onaylandığında sanki bana bedava kart vermişlercesine 1,5 milyarlık alışveriş yapan biri olarak) daha dikkatli harcama yapıyorum mısırcılık sayesinde:) Şurayada minicik ama kirası kendinden çok çok büyük olan mısırcı standımızın bi resmini koyiyim merak edenler için, taksimde benettonun karşısındayız..


Sinemciğim için yaptığım pastalar var sırada, doya doya pasta yiyebilmek için iki tane yaptım, biri sade muzlu, diğeri çikolatalı muzlu, ikisinden de birer dilim yedik tabi tadı harikaydı, bundan sonra acele ve kremalı pasta isteyen olursa bunlardan yaparım, çünkü ikisi toplam 1,5 saattte bitti bayıldım bu kaşıkla şekil verme olayına:)




En üstte resimde yer alan ise benimde hobi türünde işlerle uğraşabileceğimin bir kanıtıdır canım arkadaşım Ayşemciğim sayesinde gelişmiş fimo hobimin sadece ilk ürünüdür..
Birgün Deli gibi fimoya merak sarmışken suziciğim bana ''aa ayşemde uğraşıyor bu işlerle ondan bilgi alsana'' dedi bende mail attım kendisine oda bana ''aa ben sana yardımcı olurum ne demek'''dedi veee tam 3 ay sonra bir torba dolusu fimo hamuru ile beni şoke etti biraz bekledim ama fazlasıyla değdi tabi burdan teşekkür etmek için biraz gecikmiş olsamda çok teşekkür ederim canım arkadaşım.. İlerde bir fimo canavarı yetişecek ve bunda senin desteğin çok büyük:)
Öğrenmek isteyenler için söylemek istedim:
altın yaldız renginde fimo hamurunu kalp kalıbımıza döşüyoruz, ve üzerine kurdele iliştirip 130 derecede fırında pişiriyoruz ve duvar süsümüz hazır isterseniz hediye olarak verebilrsiniz ama ben ilk ürünüm diye daha kıyamadım kimseye vermeye:)))
Hepinize kazasız belasız günler diliyorum sevgilerimle,,,









14 yorum:

Adsız dedi ki...

Pastalar çok hoş görünüyor.Ellerinize sağlık.En kısa zamanda mısırcıya uğramayı kafama koydum.inşallah sizin olduğunuz zamana denk gelir.

Müge Hüner dedi ki...

En kısa zamanda oralara yolum düşer inşallah hilalcim, bi 2,5 lirada bizim katkımız olsun dimi ama:))
Sevgiler.

hilal imrak dedi ki...

Sevgili isimsiz keşke ismini yazsaydın ama yinede teşekkür ederim inşallah görüşürz ben ordayken
sevgilerimle

Ay Mügecim çok sağol yaa düşünmen yeter canım benim..
kocaman öptüm seni..

Adsız dedi ki...

Sevgili hilal kusuruma bakma ben hep seni takip ettiğim için sanki tanışıyomuşuz gibi hissettiğim için adımı yazmayı unutmuşum..Adım OYA..Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Canım çekti hepsinden ama :) şık ve lezizler ellerine sağlık canım

meleginmarifetleri dedi ki...

selam hilal pastalar çok güzel olmuş tabii fimoda ellerine sağlık istanbula gelirsem uğramak isterim senin mısırcıya inşallah sevgilerimle bayy

♥ Suzi ♥ dedi ki...

İlk önce geçmiş olsun,sana bir şey olmamış ya....Önemli olan bu bence :)) Fimo kalp çok güzel olmuş,bayıldım.Ellerine sağlık...Biz ne zaman buluşacğız yaa...

Adsız dedi ki...

canım arkadaşım siteni gene renklendirmişsin bu aralar yoğunum fazla giremiyorum bloğuna, senide ihmal ettim tabi, bir türlü gelemedik size, korkuyom şindi gelsem tanımazsın beni die hehe, unutma ama kalbimdesin her zaman, seviyom seni.

...ve ilkercim sevindim bu mısır işine inşallah umduğun gibi olur herşey... hayırlı işler bol kazançlar allah işini ras getirsin, allah tuttuğunu altın etsin, allah bi yastıkta kocatsın emi (sanırım abarttım) ikinizide kocaman öpüyorum

Tülin :)

Adsız dedi ki...

canım arkadaşım siteni gene renklendirmişsin bu aralar yoğunum fazla giremiyorum bloğuna, senide ihmal ettim tabi, bir türlü gelemedik size, korkuyom şindi gelsem tanımazsın beni die hehe, unutma ama kalbimdesin her zaman, seviyom seni.

...ve ilkercim sevindim bu mısır işine inşallah umduğun gibi olur herşey... hayırlı işler bol kazançlar allah işini ras getirsin, allah tuttuğunu altın etsin, allah bi yastıkta kocatsın emi (sanırım abarttım) ikinizide kocaman öpüyorum

Tülin :)

Ferah Gülşen dedi ki...

Hilal'ciğim, çok geçmiş olsun. Çok moral bozucu bir olay ama iyi atlatmışın. Şu fimoyla da senin sayende tanışmış oldum. Enterasan bir şey sanırım. Eline sağlık hem fimo süs için hemde pastalar için. Bu arada kızım mısır hastasıdır belki ziyeretinize geliriz minik tükkanınıza :). Sevgiler,

etki alanı dedi ki...

Çok üzüldüm..Kaza anı adeta bir şok yaratır insana...Ne kadar dikkatli olursan ol,karşıdakinin manyaklığına engel olamıyorsun maalesef..
hafif atlatmışsın yine de..Nazar atmışsın derler,öyle olsun canım..
Fimo ile uğraşmana,ve Ayşem'den destek almana çok sevindim.Bu demektir ki yakında usta olacaksın.....
Mısır stantının bereketi bol olsun...İlk fırsatta gelip görmek isterim seni..
Kocamanlardan öpüyorum seni...
TüTü...

hilal imrak dedi ki...

oyacım çok teşekkür ederim beni sürekli takip ettiğin için, çok mutlu oldum...

Teşekkür ederm Melekçim beklerim...
sevgilerimle..

Evet suzi yaa acaba ne zaman bi organizasyon fikri gelcekde buluşucağız bekliyorum valla:)
öpüldün

Canım tülincim seni çok seviyorum..

Feyzacım fimo dehşet bişey kutularla fimo malzemelerim var insan bi başladımı bırakamıyor ama daha güzel bişeyler çıkaramadığım için yayınlayamaıyorum, tükkanımıza bekleriz
öpüldün canım

Canım tütücüm iyi dileklerinin hepsi için kocaman teşekkürler, çok özledim seni valla görüşelim yaa..
sevgiyle kal

NiNo dedi ki...

super rrrrrrr

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Geçmiş olsun Hilal. Umarım bir daha başına gelmez.
Taksim'e ilk yolum düştüğünde bakınacağım seni görebilmek için.

Sevgiler,